Nähä…

…så gick det med den målsättningen… Och idag har jag egentligen ingenting att säga heller, annat än något fruktansvärt klichéartat. Men klichéer behöver inte vara så dumma. Jag har med stigande ålder lärt mig att den konventionella visdomen brukar faktiskt ha rätt, och om alla gör på ett visst sätt så finns det vanligen en anledning till det. Så, nu dyker vi på huvudet i klichéhavet!

Jag tänkte nämligen slänga ut en julutmaning till alla som läser det här. Gör någon glad, som du i vanliga fall inte hade gjort något för! Det kan vara någon du är osams med, någon du aldrig brukat bry dig om (grannen? busschauffören? kassörskan? städerskan?) eller rentav någon totalt okänd person. Man mår bättre av att göra något för andra. Kliché kliche kliché, yadda yadda, jag vet. Men det råkar bara vara sant. Och bara för att det är extra kliché och sockersliskigt och amerikanskt att bry sig om folk lite extra till jul, är det väl inte förbjudet att börja då? Så kom igen allihopa, använd er fantasi. Vem kan just du glädja? Är det alldeles för Hollywoodskt att göra det till jul, så gör det till en månatlig utmaning istället. Så blir världen ännu bättre, hehe.

God Jul i blogosfären! önskar Tetris.

Annonser
Explore posts in the same categories: blandat

Etiketter: , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

One Comment på “Nähä…”

  1. Meropera Says:

    Välkommen i klubben! Visst stämmer många klyschor! Och kom ihåg sagan om lilla nallen som skulle plocka blommor på andra sidan bäcken. Han var så rädd för den som bodde i bäcken så han inte vågade gå över spången. Första gången såg han den som bodde i bäcken och sprang därifrån. Andra gången tog han en käpp och hotade den som bodde i bäcken och den som bodde i bäcken gjorde likadant! Tredje gången gick han fram och log mot den som bodde i bäcken och då vågade han gå över! Vi människor är varandras speglar. Så du Tetris, spegla dig i sambon (m.fl.) med ett leende på läpparna och må gott!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: